Ett verktyg för valberedningar

Spelkulturförbundet Sverok

Förtroendeval 2024

Vanliga frågor och svar

Samtliga frågor och svar
Om du har blivit nominerad
När du nominerar någon
Valberedare
Hur kan valberedningen presentera sitt förslag på sidan?
Genom att ändra statusen för en förtroendepost till "Valberedningens förslag". Ändringen syns direkt i listan och e-post går ut för att underrätta den nominerade personen om ändringen. Personer som ingår i valberedningens förslag sorteras alltid först i listan.
Jag finns med som nominerad i listan men jag har inte fått något utskick om det?
Om den som nominerade dig uppgav fel e-postadress så får du inte det utskick som låter dig logga in och svara på nomineringen. Kontakta då valberedningen så kan de enkelt rätta till din e-postadress.
Jag finns med två eller flera gånger i listan med nominerade?
Om du har blivit nominerad på flera olika e-postadresser kan valberedningen hjälpa dig med att slå ihop dina användarkonton så att alla dina uppgifter och nomineringar blir samlade under ett konto.
En person har nominerats på två olika e-postadresser och två konton har skapats. Hur kan slår jag ihop dessa till ett konto?
Använd verktyget "Slå samman dublett" som finns under "Hantera användarkonto" längst ned på respektive nominerad persons sida (när du är inloggad på ditt valberedarkonto). Utgå från den sida som du vill ska försvinna och välj den sida som ska finnas kvar i verktyget.
En person har nominerats med fel e-postadress och kan därför inte logga in. Går det att ändra till rätt adress?
Använd verktyget "Byt e-post" som finns under "Hantera användarkonto" längst ned på respektive nominerad persons sida (när du är inloggad på ditt valberedarkonto). Inloggningsinstruktioner skickas direkt till den nominerade personens nya e-postadress.
Kommer den person jag nominerar att se mitt namn och mina uppgifter?
Nej. Endast valberedningen kan se vem som har skickat in en nominering.
Är det möjligt att ändra på den sista delen i sidans URL-adress?
Nej, inte på egen hand. Om ni har stavat fel i samband med att sidan skapades eller behöver byta adressen av annan anledning så måste ni kontakta support.